8. joulukuuta 2010

two thousand lightyears of darkness.

The Ark hajoaa, ja tuon uutisen luettuani hajosin minäkin.
Bändi on ollut minulle todella tärkeä since 2005 tai jotain, erään kaverin suosituksesta. Olen nähnyt Arkin livenä vasta 2 kertaa, viimekesän Ruis- ja Ankkarockissa. Ruissin keikka on ehkä elämäni paras päivä. Ilta-aurinko, eturivin paikka, ihanat ihmiset lavalla ja yleisössä. Tunnustettakoon, että itkin n. 98% ajasta... (Ja sama ilosta vollotus jatkui Ankkarockissa...)

Okei, bändi on ollut pystyssä jo 20 vuotta, joten lopettaminen on teoriassa ymmärrettävää, mikään ei ole ikuista. Mutta surettaa silti, olen päässyt ihan liian harvalle keikalle! Keväällä on tulossa jäähyväiskiertue, 2x Tavastia. Mutta, mutta. Ikäraja on K18. Sanalla sanoen vituttaa. Jotenkin tuonne on ihan pakko päästä, tässä onkin sitten muutama kuukausi aikaa hioa suunnitelmaa... Liput myyntiin perjantaina, mielellään molempiin päiviin pakko ostaa.

2 kommenttia:

  1. Mitä? Mitä?! MITÄ?! Eiiiii! The Ark on aivan loistava, tämä juttu on ihan pyllystä.. Mutta ehkä sekin tekee sitten joskus comebackin, hope so.. :) Milloin tuo jäähyväiskeikka on?

    VastaaPoista
  2. Keikat on 3. & 4. maaliskuuta, itse sain lipun perjantaille. Vielä kun onnistuisi pääsemään sisäänkin...

    VastaaPoista