30. tammikuuta 2013

Uudet lasit ja muita kuulumisia

(Kopioitu Lilyn puolelta.)
Löysin alkuvuodesta luotto-optikon.
Uusien lasien hankkiminen tuli ajankohtaiseksi ja kiertelin ketjuliikkeitä, mutta näh. Yksi ystävä suositteli pientä, paikallista liikettä Järvenpäässä, ja tarvoin sinne. Ihan huikeaa palvelua ja lopulta kahdet omasta mielestäni varsin mainiot lasit, toiset siis kaupan päälle. Nyt näkee.
 Ylemmät lasit ovat "kriittinen ja tiedostava" -lasit, alemmat "fiksu ja filmaattinen" -linssit. Jälkimmäinen kuva on tosin otettu maanantaiaamuna ehkä kolmen tunnin yöunien jälkeen, jolloin fiilis oli kaikkea muuta, kuin filmaattinen.
 Viime viikon olin pääkaupunkiseudulla, leikin toimittajaa, haastattelin paria tyyppiä ja naputtelin kiukkuisia mielipidetekstejä. Kävin baletissa (ihanaa!) ja osallistuin raakasuklaatyöpajaan. Puhuin pitkästä aikaa yleisön edessä, yläkoululaiset olivat pelottava yleisö, mutta se meni ihan hyvin.
 Nyt notkun Tampereella, tavoitteeni on pysyä koko viikko täällä. Tai siis, olen "asunut" Tampereella kohta puoli vuotta, mutta olen viettänyt kaupungissa alle viisi viikonloppua. Viihdy kotikaupungissasi -projektiin on kuulunut leffassa käynti pikkusiskon kanssa, soluhuoneen siivousta, kirppareilla notkumista ja maailmanpelastusta, kävin mm. radiossa juttelemassa kulutusvalinnoista ja Greenpeacen tilaisuudessa ahdistumassa jääkarhujen puolesta.
Pakollinen peilikuva Save the Arctic -tilaisuudesta Klubilla. Tänään hankin ehkä bussikortin ja yritän löytää tieni Ikeaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti