30. joulukuuta 2009

groove around the world.

Joulu oli kaikin puolin hyvä, kiva ja mukava, mutta en millään jaksaisi kirjoittaa siitä sen enempää. Sain toivottuja ja onnistuneita lahjoja, ja niitä varmasti näkyy täälläkin tulevaisuudessa, mutta en jaksa nyt kyllä niitäkään esitellä. Syy tähän totaaliseen laiskuuteen on se, että viimeiset pari päivää kaikki energia on mennyt faijan uuden muijan ja ennen kaikkea sen kahden kakaran viihdytykseen ja passaukseen. Ne on meillä nyt ensimmäistä (and if you ask me niin viimeistä...) kertaa käymässä niin, että mäkin olen maisemissa.

Kotiolojen välttelynä aleshoppailut ovat mitä parhain keino, Helsinkiin kun vaivautuu lähtemään niin siellä saa helposti päivän kulumaan. Ja kyllä tämän käpykylä Järvenpäänkin kaupoista pakon edessä katseltavaa löytyy :D
Reebokin Freestylet oli lasten ostaston alessa 30€, eli kohtalaisen vähän. Olisin ehkä mielummin halunnut vaaleanpunaiset, mutta ovathan nämä toki käytännöllisemmät. Ihan perus tennarit arkeen, ainaisten Conversejen sijaan :D Näiden myötä täyttyi muuten yksi tämän vuoden uuden vuoden lupauksistani: mulla oli tavoitteena ostaa vuonna 2009 yhteensä 12 paria kenkiä eli suunnilleen yhdet kuukaudessa :D
Tämä Marimekon neule ansaitsee arvonimen Maailman Vaikeiten Kuvattava Vaate (tai sitten vika on uuteen kameraan totuttelevassa tumpelossa...) Epäkuvauksellisuudesta huolimatta se on aivan ihanaa ohutta 100% villaa ja just sopicvan rento. Alennuksen jälkeen hintaa jäi 37€,  mikä ei Marimekosta ole minusta paljon ja mustia neuleita ei koskaa voi olla liikaa =) Huivi oli vähän heräteostos, mutta Nümphin rätti maksoi vaan 15€ ja omistamani vaaleanpunaista vastaavaa olen käyttänyt todella paljon, joten eiköhän siniharmaatakin tule pidettyä.
Huomenna lähdetään Tampereelle uudeksi vuodeksi ja sieltä sitten landelle. En sitten tiedä, miten pääsen Ilkeän Ätipuolen (Ahahh taidan hieman liioitella, ei se nyt varsinaisest ilkeä ole, en vaan tykkää siitä :D) luona dataamaan, eli ihanaa uutta vuotta kaikille jo etukäteen ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti