14. tammikuuta 2010

it's the blind leading the blond.

Pläh, alkuvuosi on mennyt ihan hirveellä kiireellä kaikkien ihan ihme juttujen kanssa. Mutta, nyt sitten vuoden ensimmäsitä postausta. Jos vaikka uudenvuodenlupauksista aloittaisin...

Viimevuoden lupauksista tai enemmänkin  tavotteista toteutui kaksi. Vuonna 2009 mulla oli hölmönä tavoitteena ostaa 12 uutta paria kenkiä, ja se siis onnistui. Toinen tavoite oli katsoa 100 leffaa (sellaisia, joita en ole nähnyt aiemmin). Senkin onnistuin toteuttamaan. Ajattelin uusia nämä kaksi tavoitetta myös vuodeksi 2010, tosin kenkätavoitteeseen pistän vielä bonukseksi Minna Parikoiden hankkimisen yhtenä parina. Esim alla olevat Bettyt kelpaisivat hyvin (:

Kävin kampaajalla alkuviikosta, ja hiukset ovat nyt oikeasti aika blondit. Huikeaa, parin vuoden vaalennus alkaa olla valmis, hiusket ovat oikeasti vaaleat eivätkä epämääräisen vaaleanruskearaidalliset. Älkää kiinnittäkö huomiota vammausilmeeseen, katsokaa hiuksia :D Ja pisteet taas upeasta valotuksesta yms.... Kannattaisi ehkä oikeasti yrittää opetella kuvaamaan paremmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti