20. heinäkuuta 2010

fucking fantastic.

RUISROCK oli yhdellä sanalla täydellinen. Vähän useammalla sanalla se oli mahtava, loistava, upea, ihana, hieno, kuuma, super, onnellinen, paras jne jne. Postauksen teossa on kestänyt, kun edellinen viikko meni lapsenvahtina ilman omaa kannettavaa. Tässä kuitenkin paaaaljon ruissi-hehkutusta.
Perjantaina aamusta junaan ja Turkuun, majoituttiin kaverin siskolla. Sitten festarialueelle, ja ihan ensin Herra Ylppö & Ihmiset. Oon kuunnellut niitä viime aikoina tosi paljon, joten oli ihan huippua nähdä ne livenäkin. Sitten random hengailua ja kiertelyä, ja myöhemmin Billy Talent. Kunnon riehumista, saldona pari nättiä pikku mustelmaa. Viimeisenä Ginger Ninja, mulle ihan random mutta kaveri halusi nähdä, oli yllärihyvä.
Lauantaina nukuttiin pitkään ja käytiin etsimässä bikinejä, kun ei kumpikaan tajuttu ottaa mukaan. H&M:n alepinosta & GT:stä löytyi, esittelen joskus. Iltapäivällä eilisestä viisastuneena suunnattiin festaripaikkaan pyörillä ja matka oli paljon vähemmän tuskainen. Katsoin Disco Ensembleä jonkin aikaa, sitten suuntasin Villa Nahia kattoo. Mmmmmme likes. Veeeeery much. Pitääkin ostaa niiden levy... Sitten random palloilua ja Don Huonot, joita ei ollut tarkoitus nähdä, mutta jotka olivat sitten tosi kivat. Varsinkin oma favourite-biisi Kissaihmiset <3 Sounds oli kanssa jees, tosin en sitä hirveästi ole kuunnellut, joten ärsytti kun en tuntenut biisejä...
Ilta venyi hmmm puoli viiteen, joten sunnuntaina aamu oli tuskaa. Kuitenkin, raahauduimme kuuntelemaan Samuli Putroa, joka on ihana. Sitten paljon randomhengausta. The Ark oli oikeastaan se bändi, jota odotin koko viikonloppuna kaikkein eniten. Kiduin kokonaisen biisin Lauri Tähkää, hyi kamalaa, ja pääsin sitten eturiviin aidan viereen istumaan. Puolentoista tunnin kökötys palkittiin melkein puolentoista tunnin taivaalla, oli niin ihanaa että ei sanat riitä. Oon jotenkin käsittämättömästi onnistunut missaamaan Arkin aiemmat Suomen keikat tehokkaasti, joten tätä oli odotettu kauan. Itkin tyyliin puolet ajasta, oli vaan niin helvetin upeeta ja olin niiiiin onnellinen ja aaaaa. Keikka loppui ihan liian pian, se olis voinut vaan jatkua ja jatkua. Meikit poskella sitten keräilin itseäni hetken, ja ostin Ark-paidan yms. Kierreltiin vielä jonkin aika mutta lähdettiin sitten katsomaan futista.

Maanantai-aamuna suuntana oli siis Tampere ja olin siellä viikon lapsenvahtina. Tuskaa. Ruisrock oli anyway kesän ykkösjuttu, oli tajuttoman kivaa. Onneksi loppukesästä on loppukesästä vielä Ankkarock, Ark on niiiin nähtävä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti