21. heinäkuuta 2010

stuff is messed up.

Tavarat - vaatteet, kengät, kirjat, lehdet, leffat, meikit - ottivat tänään päähän. Mun huoneeni oli ihan käsittämätön läävä, lattiaa tuskin näki. Eikä kamoja voinut sulloa kaappeihinkaan, kun niistäkin pursusivat roinat ulos. Mitään puettavaa ei löytynyt, kun vaatteet olivat mytyissä lattialla. Meni hermot.
Aamulla alkoi vaatekaapin suursiivous, leväytin kaiken lattialle ja raivasin takaisin. Ja tätä järjestystä yritän ylläpitää kauemmin kuin päivän... Karsin melko reilulla kädellä käyttämättä jääneitä vaatteita, joista suurin osa siirtyi pikkusiskolle. Kenkäfriikki ylitti itsensä ja antoi kaksi paria siskolle. Apua, pitäisiköhän ne sittenkin ottaa takaisin... 

Nyt (tai oikeastaan ensi viikon Tallinna-reissun jälkeen) saa luvan alkaa ostolakko. Jos vanhoillekaan kamoille ei riitä tilaa ja käyttöaika, miten sitten uusille? Alennusmyynneistä tuli osteltua poikkeuksellisen paljon kaikkea, nyt en tarvitse enää yhtään kesävaatetta. Kesätyörahatkin yritän säästää johonkin isompaan juttuun, enkä tuhlata turhiin rojuihin.

Lisäksi olen miettinyt itselleni tavallaan "haasteita" tai ehkä paremmalla blogi-termillä teemaviikkoja, mm. värien, vaatekappalaiden, kenkien yms. mukaan. Tavoitteena olisi saada kaappiin unohtuneita vaatteita käyttöön ja mielikuvitusta venytettyä vähän erilaisiin yhdistelmiin omista vaatteista. Ja omasta mielestäni teemaviikkoja on älyttömän kiva lukea muiden blogeista (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti