22. toukokuuta 2011

toteutunut unelma.

Helsinki Fashion Stock Salesista lähti perjantaina onnellinen nainen mukanaan toteutunut unelma: Minna Parikat. Se tunne, kun sain tuon paperikassin käteeni, on ihan sanoinkuvaamaton. Tärisin. Sillä näistä on haaveiltu jo vuosikausia, käyty Stockalla sovittelemassa ja kuolattu kuvia netistä. Ja sieltä ne sitten löytyivät, mallikappalekasasta naurettavan halvalla. Just mun kokoiset, ja punainen nauhamalli (ps. mallin tarkka nimi olisi kiva tietää, googlailu ei tuottanut tulosta?), eli ihan täydelliset. 
♥♥♥♥♥!
 
Stock Salesista tulee kyllä perinne, sillä koko Yo-talo oli täynnä toinen toistaan ihanampia juttuja. Perjantaina kävin myöskin katsomassa Marimekon näytöksen Espan puistossa, ihania juttuja oli sielläkin, postailen kuvia myöhemmin. Viikonloppu on ollut supervahdikas, vodka ja minä ollaan ehkä vähän huono yhdistelmä ainakin rikkinäisten lasien määrästä päätellen, mutta hauskaa on ollut.

2 kommenttia:

  1. http://www.brandos.fi/minna-parikka/raquel-red-patent-leather/a35480 oiskohan tämä malli? :>

    VastaaPoista
  2. Malli on aaaaika lähellä Rauqelia, mutta ei sitten kuitenkaan ihan, plus että nuo ovat mattapintaiset, mutta kiitos anyway (:

    VastaaPoista