6. toukokuuta 2011

sigal dekel ss 2011.

Hei, hiljaisuus jatkuu vielä tämän viikonlopun, sitten palailen normaalin bloggailutahdin pariin. Nyt hyppytunnilla on kuitenkin sen verran aikaa, että esittelen erään hurjan mielenkiintoisen vaatemerkin kevätmalliston.

Sigal Dekel (hepreankielisistä nettisivuista tuskin kukaan tajuaa mitään...) on israelilainen merkki, jolta ostin wanhojentanssipukuni ja muutenkin Sigal Dekelin tyyli kolahtaa ja kunnolla. Vaatteet ovat tavallaan yksinkertaisia, mutta niissä on hurjan hienoja yksityiskohtia.
Kevään 2011 malliston värimaailma on lähinnä raikkaita nude -sävyjä ja valkoista, eikä juuri yhtään mustaa. Erityisesti tykkään mekoista, ne ovat sopivan juhlavia olematta kuitenkaan yhtään mitään liikaa. Yksiolkaimisuus ja rusetit viehättävät, samoin kauniisti laskeutuvat mallit ja todennäköisesti laadukkaat ja miellyttävät materiaalit.
Ainut haittapuoli Sigal Dekelissä onkin se, että lähimmät jälleenmyyjät löytyvät Israelista...  Suuntaan kuitenkin alkukesästä äidin luokse Jerusalemiin lomailemaan, joten hyvin todennäköisesti näitä on käytävä sovittelemassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti