4. tammikuuta 2012

ihmeaine hiusten kasvatukseen?

Operaatio "kasvata oma hiusväri takaisin" on tällä hetkellä vaiheessa hermoja raastava. Latvat ovat hamppuista vaaleaa takkua, ja sitä omaa väriä on kymmenen sentin tyvikasvu, joka ei tunnu etenevän yhtään minnekään... Ärsyttävää.
Epätoivoisena eksyin luontaistuotekauppaan. Pyynnöllä ihmeaine hiusten kasvatukseen sain tällaisen purkin käteeni - Life Hiusteho - , ja vaikka olen todella skeptinen tabletteja kohtaan, niin kokeillaan. Ei niistä varmaan mitään haittaakaan ole. Seuraan hiusten kasvua, ja palailen parin kuukauden päästä asiaan.
Hiusihmettä odotellessa olen kuolannut netistä tukkajumalien kuvia. Kasvatusvaiheessa voisi ehkä repäistä, ja värjätä latvat shokkivärillä, tyyliin Concotion -blogin Sofia. Ne voisivat piristää etanavauhtia kasvavaa reuhkaa, ja latvat voisi sitten hyvillä mielin saksia pois niihin kyllästyttyään.
Realistisin hiusinspiraatio löytyy kuitenkin Freja Beha Erichsenin päästä, luonnonkihara olkapäämittainen brunette olisi tavoitteena omien hiusten kanssa, otsatukka tosin epäilyttää. Ensi torstaille on aika kampaajalle, katsellaan sitten, mihin päädyn...

2 kommenttia:

  1. onko käyny mielessä värjätä oman hiuksen värisiä raitoja ? nopeuttas värin jäämistä aika hitosti liikaaa

    VastaaPoista
  2. raitoja ei ole varsinaisesti ollut, mutta koko tukkaa on värjätty omansävyisellä ruskealla. väri kuitenkin haalistuu ja vaalea tunkee läpi. ja hiusten kunto on vaalennuksen takia ihan järkyttävä, eli oman värin raja erottuu senkin takia selkeästi... pitänee kokeilla, josko raidat tasoittaisivat kokonaisuutta. (:

    VastaaPoista