15. tammikuuta 2012

presidentinvaalikeskustelu.

Torstai oli aivan käsittämättömän mielenkiintoinen päivä: meidän koululla järjestettiin presidenttitentti (kohtalaisen hölmö sana muuten...), jonka Yle televisioi. Olen ollut mukana järkkäämässä tapahtumaa ja oli aika hieno tunne, kun lähetys lopulta alkoi, ehdokkaat olivat parin metrin päässä ja kaikki sujui juuri suunnitelman mukaan. Lisää voi lukea esim. täältä ja lähetyksen voi katsoa Ylen Areenasta.

Politiikka kiinnostaa, ja olen muutenkin ihan yhteiskuntaoppinörtti. Nämä ovat ensimmäiset vaalit, joissa pääsen äänestämään, ja olen ihan tajuttoman innoissani omasta pikkuisesta mahdollisuudestani vaikuttaa. Kaikkien siihen oikeutettujen pitäisi minusta äänestää, vaikka politiikka ei mikään sydämen asia olisikaan. Jos ei äänestä, heittää hukkaan tilaisuuden saada oma äänensä kuuluviin, mikä on mielestäni todella typerää. Joten kaikki nuoret ja vanhat, raahautukaa vaikuttamaan sunnuntaina 22.1.!
(Meikä on eturivissä neljäs oikealta katsottuna, yläkuvassa just Haaviston oikealla puolella, että ei ollut paikassakaan valittamista :D Ja kuvat lainattu Keski-Uusimaan sivuilta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti