29. maaliskuuta 2012

grey day.

Reikämekko Cheap Monday, kengät Weekday, korut Snö & Kalevala.
Lähdin eilen suoraan töistä parin kaverin kanssa ulos, mentiin Hyvinkäälle, ensin Amarilloon syömään ja sitten vähän tanssimaan. Onhan se tavallaan vähän hölmöä ajaa sinne asti, kun lähempänäkin on ruokaa & baareja, mutta toisaalta, on aivan ihanaa mennä ulos niin, että ei tunnekaan jokaista vastaantulijaa ja paikoissakin on uutuudenviehätystä tallella.

Olin autolla liikkeellä, mikä oli oikeastaan ihan jees, tuli halvaksi ja oli siti tosi hauskaa. Tosin paluumatkalla onnistuin ajamaan vähän liian lujaa pönttökameraan, fail... Nyt odottelen kauhulla postia poliisilta, kyllä vituttaa, vaikka ihan omaa idiotismia olikin D:
Siivosin pari päivää sitten kaappiani ja löysin tuon mekon, olen käyttänyt sitä viimeksi reilusti yli vuosi sitten ja eilen se sitten päätyi "taas" päälle. Virittelin mekkoa parilla niitillä, kun osa rei'istä oli revennyt hassusti vähän liikaa. Kesällä tämä voisi toimia bikinien päällä, jolloin maha voisi vilkkua ihan tarkoituksella, muutoin tuo on vähän turhan hyvin ilmastoitu ilman alustoppia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti