30. marraskuuta 2012

Työpöydällä

(Kopioitu Lilyn puolelta.)
Eilen oli siivouspäivä, ja työpöytäni näytti niin epätyypillisen järjestäytyneeltä, että nappasin siitä pari kuvaa.
Pöytäni kuuluu Fanett-tuoleihin, se on aika pitkä, mutta kapea. Käytän sitä ruokapöytänä, meikkipöytänä, opiskeluun ja koneella jumittamiseen. Ja tietysti epämääräisten romukasojen säilyttämiseen.

Marimekon Kuoseissa -kirja löytyi kirpparilta, se on aivan huikea, printtien värit ovat ihan mielettömiä. Ylioppilaslahjaksi saamissani Aalto-kipoissa säilytän korujani ja muuta pikkusälää.
 Olen asunut soluhuoneessani kolme kuukautta, mutta vasta viime viikolla sain ostettua oikean pöytäliinan, tavallista valkoista vahakangasta. Se on helppo pitää siistin näköisenä ja olihan se halpaa. Vähän haaveilen jostakin Marimekon kankaasta sitten joskus...

Peilin piti alun perin mennä seinälle, mutta olen vähän aikaansaamaton. Ja ihan hyvä se on tuossakin, ikkunan äärellä on hyvin valoa. Peili on peräisin isoisovanhempien jäämistöstä, ja mutsi sitten tyrkytti sen minulle mukaan omaan kotiin.
 Musta muovilokerikko ja kynä-/meikkisivellinpurkki ovat kotimaista Palaset-sarjaa. "Taulut" ovat ihan tavalliselle kopiopaperille printtaamiani juttuja, mm. Pikku Prinssi, Hemingway-sitaatti ja muuta sellaista. Postikortti on tuliainen Pariisista.
Niin, ja todellisuudessa pöytä näyttä lähes aina tältä... Naked truth, tai jotain... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti