26. huhtikuuta 2011

just a dot, too small to measure.

En ole koskenut ompelukoneeseen yläasteen jälkeen, mutta pääsiäisen kunniaksi yritin lyhentää kahta pallomekkoa. Niistä ensimmäinen, yllätys yllätys, Marimekon pallomekko, on vanha, mutta jäänyt todella vähälle käytölle. Jos olisin kaukaa viisas, olisin ottanut ennen-ja-jälkeen -kuvat, mutta pelkkä jälkeen -kuva saa nyt kelvata. Yritin siis nostaa poimutetusta ylemmäs ja lyhentää helmaa, vyötärölle jäi pari rumaa ryttyä, mutta kaukaa katsottuna mekko on ihan jees...
Ja hiuskriisiä pukkaa vaihteeksi, huoh. Vaalennetut latvat ovat epämääräinen takkukasa, tyvikasvu paistaa kilometrin päähän ja kauheus on kruunattu haalistuneen vaaleanpunaisella osiolla. Omaan väriin palaaminen houkuttelee edelleen jo ihan hiusten kunnonkin takia, ehkä kampaajani onnistuu taas jonkinlaiseen ihmeeseen, kunhan saan ajan varattua.

Äitini on vaihteeksi Suomessa, joten postaukset ovat vaihteeksi vähän harvemmassa, koska kannettavani hajottua netittömyys on vähän ongelma. Tosin, kun en voi jumittaa koneella, olen ollut hurjan aikaansaava: tein saksanläksyt ehkä toista kertaa lukio-historiani aikana ja siivoilin huonettani mutsilla. Muutan takaisin mutsille kesällä, kun se palaa ihan pysyvästi Suomeen, ja olen ihan sisustusfiiliksissä, sillä ainakin näissä kuvissa näkyvät kusenväriset kukkatapetit häipyvät vihdoinkin huoneestani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti