6. maaliskuuta 2013

Siivouspäivä Ville Ahosen seurassa

Jos nyt joltakulta on mennyt ohi: Minä ja Ville Ahonen on aivan loistava.

Viime lauantaina rämmin lumituiskussa ja flunssasta pökertymäisilläni Koko-teatteriin levynjulkkarikeikalle, joka oli aivan mieletön. Uusi levy Mia on soinut siitä asti tauotta, sekin on aivan huikea. Ensi lauantaina MVA olisi Tampereella, joten taidan fanityttöillä itseni Telakalle...
Tästä pääseekin oivalla aasinsillalla siihen, että tänään siivoillessani kiinnitin keikalta puolivahingossa nyysimäni julisteen oveeni. Huoneeni on muutoin lähes kokonaan valkoinen ja seinät ovat tyhjät, joten tuo sopii ihan hyvin kokonaisuuteen. Kaapin pohjalta löytyi myös lonkkarini, joka sai aikaan järjettömän kesän kaipuun. Nostin laudan lattialle tilapäiseksi kenkätelineeksi odottamaan kuivaa asfalttia.


Tällä viikolla olen vaihteeksi melkein koko viikon Tampereella. Sen sijaan, että olisin tylsistynyt, yksinäinen ja onneton, olen tietoisesti yrittänyt keksiä kaikkia mahdollisimman kivoja juttuja tehtäväksi. Voitin Imagen kisasta pari vapaalippua Tampere Film Festivaleille, joten huomenna suuntaan leffaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti