27. maaliskuuta 2013

Valoa ja virtaa

Pakko aloittaa puhumalla säästä: ihana, ihana KEVÄT. Auringonpaiste innosti kevätsiivoukseen, kirppispöytä on varattu vaatekaapista karsiutuneille kamoille ja kohta voi toivon mukaan vaihtaa talvisaappaat tennareihin. Vihdoinkin.

Olen vaihteeksi suhannut väliä Helsinki-Tampere vähän liikaakin, onneksi pääsiäisestä tulee kiva pieni loma tähän väliin. Ja toisaalta, mahtavien juttujen parissa vouhottaessa ei junassa istuminenkaan käy niin pahasti hermoille. (Eikä tenttikirjaan keskittyminen onnistu missään muualla niin hyvin, kuin junassa.)

Tosin, ensi viikon jälkeen loppuu kaikki ylimääräinen tekeminen, sillä minä ja pino pääsykoekirjoja muutamme kirjastoon pariksi kuukaudeksi. Kammottaa vähän jo etukäteen, mutta toisaalta on hyvä päästä ihan konkreettisesti tekemään jotain unelmiensa opiskelupaikan eteen.
Eilen oli päällä secondhand -neule, Cheap Monday farkut ja Weekdayn kengät. Alepinosta kuudella (6!) eurolla poimitut popot palvelevat jo kolmatta talvea, vaikka alkavatkin olla vähän kärsineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti