19. joulukuuta 2010

everyone is a few drinks behind.

Näin järjestät kaveriporukan pikkujoulut:
1) Mainitse asiasta marraskuussa, suunnittele kaikkea hyperinnostuneena, mutta unohda sitten koko juttu.
2) Viimeisenä viikonloppuna ennen joulua muista suunnitelma ja facebook-konsultoi kaveria, jolla asunto vapaana vanhemmista ja joka alun perin oli mukana jutussa.
3) Lähetä 1889345 tekstaria, joilla ensin kutsut ihmiset, sitten kerrot jokaiselle erikseen kaverin osoitteen ja reittiohjeen ja vastaat muut enemmän ja vähemmän tyhmät kysymykset.
4) "Suunnitelma" ei luonnollisesti toimi: ihmiset peruvat, ne jotka tulevat ovat myöhässä, ja lopulta päädytte puolitutun luokse toiselle puolelle kaupunkia varsin erikoisessa porukassa.
5) Pidä joka tapauksessa hauskaa, juo hieman liikaa (Ja matkaan siis lähdettiin kahden siiderin kanssa, mistä esim. valkkaria yllättäen ilmestyi? Nolot teinibileet + valkkari = ehmjooei...?), päätä viiden aikaan jäädä suosiolla sohvalle nukkumaan...

Just nyt olo ei ole mitenkään erityisen hehkeä, mäkkiateria onneksi vähän auttoi asiaa. Katsellaan, josko illalla saan jotain järjellisempää postattua...

PS: Turhaa triviatietoa Minnasta: kun olen kännissä, puhun täydellistä kirjakieltä ja osaan yhä käyttää sivistyssanoja. Kuinka idioottimaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti