3. joulukuuta 2010

white lips kissed.

Marraskuu lyhyesti:
1) Nanowrimo tuli ja meni, lopputuloksena 50 000 sanaa on takana ja romaanimittainen tekele koneella. Nyt annan sen lepäillä vaikkapa joululomaan asti, ja sitten alkaakin editointivaihe. Voittajafiilis, tämä on yhtenäisin ja paras näin mittava tarinani, tykkään edelleen niin juonesta kuin hahmoistakin, vaikka paranneltavaakin toki löytyy ja paljon, tuskaisen kirjoittamisen aikaansaamat ajatusvirheet ovat vertaansa vailla...

2) Marraskuun aikana tuli talvi, tuskin tarvitsee mainita, että vihaan sitä. Jalkojen alla narskuva lumi, saatanallinen viima ja miljoonat vaatekerrokset, lapaset ja pipot - ei kiitos. Kamera on viihtynyt marraskuun lähinnä kadoksissa, mutta nyt olisi ehkä fiilistä kuvailla ja postailla kaikkia kivoja juttuja. Eli postaustahti heräämässä henkiin, ainakin yritys on hyvä.

3) Jouluhösötys on  alkamassa, olen jo saanut ison osan lahjoistakin ostettua ja omaa toivelistaa kehiteltyä. Tosin osan lahjoista olen saanut jo ennakkoon, joten se lista ei kyllä kovin pitkä ole... Piparkakkuja on tehty jo, ja muutenkin joulufiilis alkaa löytymään. 
( kuvat weheartit.com )

Nyt suunnaksi kirppari hyppytunnin ajaksi, toivottakaa onnea muutaman jutun etsintään... (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti