23. joulukuuta 2010

your shadow's at the door.

Eilen piti vielä suihkia Helsinkiin, viimeiset jouluostokset ja muuta sellaista. Etukäteen pelkäsin muuttuvani lähinnä ihmisvihaiseksi ja taklaamaan mummoja edetäkseni ruuhkassa, mutta eipä jouluhysteria ollutkaan niin pahaa. Pakollisessa turistikuvassa Aleksanterinkatu on suorastaan autio. Ehkä iltapäivän ajoitus osui kohdalleen?
Vanhan YO-talon joulumyyjäiset olivat hetken päähänpisto, mutta erinomainen sellainen. Mitään en ostanut, mutta suomalaisten käsitöiden ihastelu piristi mieltä. Tekisi itsekin mieli pitkästä aikaa kaivaa ompelukone naftaliinista ja alkaa huristella jotakin. Vaikka yksinkertainen hame, tai jotain?
Postauksen yleistä epämääräisyyttä lisätäkseni postaan nyt sitten samaan syssyyn vielä eiliset ovisilmä-kuvatkin. Ovisilmästä tähyily on hauskaa, ja sen läpi kuvaamineen lähes yhtä hauskaa.
Huomenna heti aamusta suunta landelle mummolaan, perinteinen jouluaatto tiedossa. Läppäri lähtee mukaan, miten sitä nettiaddikti koneensa voisi jonkin joulun takia hylätä, raukkaparalle voisi tulla ikävä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti