3. joulukuuta 2010

three colours: red.

Joskus yläasteella pukeuduin pelkästään mustaan ja punaiseen, jonka jälkeen olen kiertänyt punaisen värin enemmän tai vähemmän tietoisesti kaukaa. Tänä syksynä punainen on kuitenkin yllättäen alkanut näyttää raikkaalta ja uudelta, joten ostoslistalla on keikkunut vaikka mitä punaista. Ja blogissakin näkyy uuden ulkoasun myötä punaista!
Yritin etsiä villatakkia Helsingistä lahjaostosten yhteydessä. Kaikki peruskaupat myivät 100% akryyliä, oikeasti villaisten hintalappu hirvitti. Piiitkästä aikaa raahauduin sitten kirpparille tänään, ja sieltä löytyi. Ei tässäkään tosi villaa ole kuin puolet, mutta on sekin parempi kuin ei mitään.
Operaatio "Neulo punainen jättihuivi" keskeytyi, kun lanka loppui, ehkä se voisi olla seuraavana vuorossa?

2 kommenttia:

  1. voisiko olla mahdollista saada nanotuotostasi luettavaksi tänne? :) mahtavaa että jaksat nähdä vaivaa blogin eteen ja postailet kiinnostavia juttuja. Lueskelen tätä aina kun muistan, mutta en ole vielä uskaltautunut kommentoimaan. :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos aivan ihanasta kommentista, piristit päivääni! (: Nano on tällä hetkellä editoinnin alla, mutta mikäli kehtaan sen joskus jonnekin nettiin laittaa, linkitän kyllä tänne (:

    VastaaPoista