11. helmikuuta 2011

gotta be everything more.

Aina välillä pukeudun tietyn "roolin" mukaan: maalaistyyliin ruutupaitoihin, joskus hienostuneemmin klassisiin perusvaatteisiin jne. Oma tyylini ei ole erityisen selkeästi missään lokerossa, jolloin muutokset vaatteissani saavat tavallaan hieman liioitellen personani muuttumaan: maiharit jalassa on aivan erilainen fiilis, kuin korkkaripäivänä.

Tällaisissa räteissä kävin kirjoittelemassa historian kokeen pari päivää sitten. Minulle ainakin tulee mieleen stereotyyppisestä historian opiskelijasta kirjastoissa viihtyvä silmälasipäinen tyyppi, joka pukeutuu vekkihameisiin ja pehmeisiin, ruskeisiin yms. maanläheisiin sävyihin. Ruudullinen vekkihame on ikivanha, joskus yläasteella käytin sitä lähes päivittäin.
Nyt olen kuitenkin vieroittunut leveämmistä hameista lähes täydellisesti. Harmillista, sillä kaapistani löytyy kivoja hameita, jotka olisi mukava saada käyttöön. Joskus vähän keväämmällä voisin pitää vaikka teemaviikon pelkistä hameista...

Apua, wanhat ovat jo ensi viikolla! Vähän jännittää, saanko kaiken valmiiksi ja millaisella fiiliksellä wanhat menevät. Potentiaalisia katastrofin aiheuttajia on vielä monta, mutta toivottavasti saan ne kaikki hoidettua ennen wanhoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti