3. maaliskuuta 2011

all those days.

Tämän talven jumituskolmikko taas yhdessä kuvassa: saappaat (äidiltä), vyö (iskältä) ja laukku (isotädin vanha). Sen lisäksi, että kaikki ovat päätyneet omistukseeni toisen käden kautta, on näillä suosikeillani muutakin yhteistä. Kaikki ovat ruskeita. Normaalisti olen jumittanut asusteissani vain ja ainoastaan mustassa, mutta tänä vuonna olen oppinut käyttämään ruskeaa. Se käykin yllättävän kivasti esim. harmaan ja punaisen kanssa ja myös sen mustan.

Lisäksi nämä kaikki ovat aitoa nahkaa, mikä varmasti on vaikuttanut siihen, että ne ovat kestäneet niin aiemmat käyttäjät, kuin minunkin käytössäni hyvin. Saappaat kävivät tosin suutarilla, mutta muuten kaikki ovat viehättävällä tapaa käytetyn näköisiä, mutta silti ehjiä. Kaikki näistä ovat myöskin suomalaista tuotantoa, ei paha. Ikivanha ruutumekko on ehkä vähän syksyinen, mutta tänään se sopi fiilikseen.
Pahoittelut, tänään minulta ei irtoa vaatevalintojen selittelyä jännempää settiä, sillä olen hysterian partaalla huomisen takia. Se on joko täydellisen ihana tai katastrofaalisen hirveä päivä. Palataan asiaa lauantaina, joko pohjattoman lohduttomana tai onnesta soikeana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti