10. maaliskuuta 2011

and any way you slice it, karma sucks.

Karma, et just nyt ole kaverini, joten voisitko jättää minut rauhaan? (Enkä mä oikeasti mihinkään karmaan usko, mutta sitä on hyvä syyttää kaikesta.)

Tietokone hajosi. Yli kolme vuotta kannettavani palveli urhoollisesti, eli se alkoi olla jo eläkeiässä. Ennen viimeistä pihaustaan se antoi mun pelastaa kaikki tiedostot massamuistille, eli katastrofi ei ole todellakaan täydellinen, ja kiikutan sen huoltoon arvioitavaksi, josko ihmeellinen henkiinherääminen olisi mahdollista. Mutta postaustahti voi vähän kärsiä, koska tällä toisella koneella on hyvin tuskaista tehdä yhtään mitään.

Lisäksi lempivillatakkini pestiin pilalle. Marimekkoa, Samu-Jussi Koskea, 100% unelmanpehmeää villaa, viittamaiset lepakkohihat, täydellinen neuletakki. Ja tällä hetkellä huopunutta nukenvaatekokoa. Saatana.

Yritän ylläpitää positiivista asennetta: The Ark tulee Tammerfestiin! Lähden kesäloman alussa Israeliin! Lähden myöskin kesällä Ruotsiin katsomaan Arkia! Maailmassa saattaa ehkä olla toinenkin täydellinen neuletakki odottamassa minua. Ehkä hajonnut kannettava kannustaa minua vihdoinkin säästämään MacBookiin. Optimisti sisälläni on herännyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti