6. maaliskuuta 2011

so happy i could die.

Olen hymyillyt taukoamatta perjantai-illasta lähtien. The Arkilla on vähän sellaisia vaikutuksia ainakin minuun. Lauantaina kävin hymyilemässä mm. leffassa (Black Swan, jonkinlaista kommenttia filmistä tulossa myöhemmin!) ja tänään suuntasin auringonpaisteessa kirppikselle.

Kestohymyn lisäksi perjantaista jäi päälle vähän rockimpi ote pukeutumiseen. Festarimuistot mielessä kaivoin farkkushortsit kaapista ja Ruissista kesällä ostettu Ark -paita on ollut jotenkin luonnollinen paitavalinta viimeiset pari päivää... Ja ulkona päällä oli nahkatakki, kevät on virallisesti täällä.
Wayfarerit sain syksyllä tädiltäni ja tänään ne pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan, kiitos ihanan sään. Varovasti arvioiden 90-luvun alusta olevat Reiskat ovat oikein hyväkuntoiset ja vähän kokomustaa perusmallia mielenkiintoisemmat. Ensi kesäksi olisi kiva ostaa uudet Wayfahrerit näiden ja punaisten metrokarttakuviollisteni lisäksi.

Tänään oli muuten hyvä kirppispäivä, löysin vaihteeksi vaikka mitä kivaa. Mukaan lähti kaksi tosi kivaa juttua, postailen niistäkin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti