5. maaliskuuta 2011

that i do adore you.

Olen just nyt onnellisin ihminen maailmassa. The ARK eilen Tavastialla oli tiivistetysti täydellistä parhautta.
Käytän sanoja täydellinen, ihana, mahtava, loistava, upea ja niin edelleen normaalisti ihan liikaa, mutta tällä kertaa tarkoitan niistä jokaista niin paljon, kuin mahdollista. Olin eturivissä, ihan keskellä. Huusin, lauloin, itkin, nauroin, hypin, kiljuin. Keikka oli ihan mieletön, vanhoja ja uusia lempibiisejä ja niin hyvä fiilis, että en todellakaan osaa kuvailla sitä kunnollisesti.

En tajua, miten tuo saattoi oikeasti olla viimeinen kerta, kun näen Arkin livenä. Kolme kertaa The Ark keikalla ei vaan ole tarpeeksi yhteen elämään. Tosin vähän epäilen, että tämän bändin suhteen satatuhattakaan kertaa ei riittäisi. Kiitokset näistä vuosista, ja niin kuin Ola sanoi, eihän Arkin biisit minnekään häviä, niitä voi aina kuunnella kun kaipaa ihan pirun hyvää oloa. Ja pakollinen teinisydän ♥ ! 

Pitää alkaa suunnitelemaan Ruotsin matkaa kesäksi, sillä ei tämä vaan voi olla tässä... 

2 kommenttia:

  1. Oli kyl mahtava keikka! Taisin bongatakkin sut tuolla :) upeetaaaaa! oon vieläki ihan fiiliksis tosta keikasta! liian mahtavaa!

    d

    VastaaPoista
  2. Jep, oli sanoinkuvaamattoman ihanaa, ja onnellisen vaaleanpunainen ja hyvän fiiliksen kyllästämä Ark-kupla kesti päiväkausia keikan jälkeen. Ihanaa!

    VastaaPoista