6. huhtikuuta 2010

after that and ever after i haven't had a clue.

On näköjään olemassa tapa, jolla paatuneimmankin shopaholicin saa kirpputorille: 2 paria suomalaisia nahkasaappaita yhteensä 12 euroa. Ehkä mun olis aika muuttaa käsityksiäni ja eksyä 2nd-handin ihmeelliseen maailmaan useamminkin? Eksymisessä tämän päivän visiittissä Fidaan oli kirjaimellisesti kyse, saksan kokeen jälkeen jäi pari tuntia aikaa tapettavaksi ja Fida oli lähellä.
Tässä nämä ihmeelliset kengät nyt sitten ovat. Mustat ovat Aaltoset ja kiiltonahkaiset ovat Janitat. Jälkimmäisten kiiltonahkapinta ja mustan ja ruskean yhdistelmä on joo hieman outo, mutta jollain kummalla tavalla ne viehättivät. Eivätkä olleet kalliit, jos jäävät käyttämättä. Löysin myös yhden kivan kevätvaatteen, mutta esittelen sen myöhemmin erikseen (:

Voisin vielä purnata loputtomiin suomalaisten kenkien yleisen tylsästä ulkomuodosta. Kun kerran materiaalit ja laatu ovat kohdallaan, miksi kaikkien kenkien on näytettävä ihan mummomaisilta? Mallit ovat umpitylsiä, korot turvallisen matalia ja rohkeammat värit ihan tuntematon käsite ja niin edelleen. Okei, ehkä kengät tosissaan ovat suunnattu selkeästi vähemmän kenkien ulkonäköön huomiota kiinnittäville aikuisille, mutta ärsyttää silti. Olisi ihan hauska ostaa suomalaisia kenkiä ihan periaatteestakin, mutta nytpä sitten kuskaan rahani Ruotsiin Vagabondille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti