7. tammikuuta 2011

breakin' out of this two-star town.

Olen kehottanut ystäviäni huomauttamaan, mikäli alan muistuttaa liiaksi joulukuusta. Korujen käyttö kun on viime aikoina innostanut normaalia enemmän ja erilaisia helyjä on ollut käsissä ja kaulassa ja sormissa ja korvissa... Joka tapauksessa oma koruvarastoni on alkanut tuntua pieneltä ja nähdyltä, ja jokin uusi houkuttelisi.
Minusta korujen tulee olla vielä vaatteitakin erityisempiä. Juuri mitkään Glitter/Accessorize/jne -linjan halpishirvitykset eivät innosta, korun tulee kestää aikaa ja käyttöä. Tästä kollaasista löytyy mm. Ideapajun rannekoruja, rakastan ajatusta itse valitusta tekstistä, joka tuo yksinkertaiseen koruun henkilökohtaisen merkityksen.

Mummollani on Kalevala Korun riipus ja täytyy myötää, että hänellä on aikas hyvä maku ;) Tavallaan yksinkertainen, mutta silti koristeellinen ja toisaalta siro, mutta massiivinen koru näyttää yllättävän hyvältä myös pronssisena - olen yleensä hopean ystävä. gTien korvikset kuuluvat räyhäkämpään osastoon. Korvaan ruuvattava tähti ei vaadi edes uutta vierailua lävistäjälle, ja kahteen korvanreikään menevä koru hyödyntäisi jo olemassa olevia holeja.

PS: Tämän hetkinen sijainti on Himos, loppiaisviikonloppu menee lasketellessa (: Rinteet ovat kunnossa, sääkin ihan siedettävä ja kaikin puolin mukavaa.

2 kommenttia:

  1. oon samaa mieltä koruista :) joskus pitää panostaa laatuun ja erikoisempaan. hieno blogi!

    chekkaathan:
    http://vt-chance.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Jep, saman periaatteen erityisyydestä ja laadusta tahtoisin siirtää vaatteisiinkin. Ja kiitos paljon, käyn kurkkaamassa sunkin blogisi (:

    VastaaPoista