18. tammikuuta 2011

help me get over the butterflies.

Dr. Martensit ovat varsinaiset ongelmakengät! Ne olisivat näihin säihin täydelliset, lämpimät ja pitävät. Ne myöskin näyttävät tajuttoman hyviltä bloggarien ja lookbook -käyttäjien jaloissa. Omani ovat kaiken lisäksi punaiset, tämän hetken suosikkivärini. Siltikin, jokin tökkii, ja Martensit nököttävät hyllyssä. Ja silloin, kun ne pääsevät ulkoilemaan, on olo lähinnä typerä. Ehkä minulta vaan puuttuu tarvittava asenne mummojenpotkinta-maiharien käyttöön?
Tänään kuitenkin yritin. Toiveikas ajatukseni oli, että mekon kanssa Martensit olisivat vähän kesymmät. Punainen huivi on alennusmyynneistä ja musta pitkänmallinen neuletakki vanha lempivaate. Teoria hyvä, käytäntö fiasko. Koko päivän ainut asia, jota pystyin ajattelemaan oli punaiset kenkäni, jotka eivät vaan tuntuneet yhtään omilta näidenkään vaatteiden kanssa. Kaiken kruunuksi nämä alkoivat vielä kesken päivän hangatakin ikävästi.

Ehkä näissä kengissä on vaan huono karma? Alun perin ne päätyivät minulle tätini virheostoksen vuoksi kaksi vuotta sitten, ja käyttökerrat voi laskea yhden käden sormilla, eli kovin rakastavaa kotia niillä ei nytkään ole. Huokaus. Vielä yksi mahdollisuus Martenseille, vaiko kengät suosiolla kiertoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti