4. tammikuuta 2011

drinking tea in bed.

Joululahjahehkutusta on täällä osoitteessa luvassa tasan yksi postaus, tämä. Joulun suosikkilahjani päätyivät astiakaappiin: Iittalan Taikaa ja Satumetsää ilmestyi tänä jouluna useammasta paketista. Maailman kauneimmat astiasarjat sopivat onneksi hyvin keskenään sekaisin, sillä näiden kahden väliltä valitseminen olisi ollut täysin mahdotonta. 

Äiti yritti saada minua valitsemaan jotain kivaa sarjaa keräiltäväksi jo rippijuhlien aikaan, onneksi en silloin suostunut. Astiasarjan valinta on minusta tärkeä asia, koska kipot ja kupit ovat kalliita, eikä hetken mielijohteesta voi ostaa koko kattausta uusiksi. Uskon, että tahdon syödä tämännäköisistä kipoista vielä kymmenenkin vuoden päästä. Odotan innolla, että joskus sitten omassa kodissa saan asettella juuri nämä astiat ihan omiin kaappeihini (:

Tänään se taas todistettiin, aamukahvi maistuu paremmalta, kun kahvimuki on kaunis ( ja ulkonäön lisäksi valtava koko on aamukoomassa positiivinen ominaisuus...).

6 kommenttia:

  1. sanoit demi.fi ssä että blogisi poikkeaa massasta, mitäs vittua täähän on ihan samanlaista massapaskaa kun kaikki muutkin??? :DDDDDDDD

    VastaaPoista
  2. Meillä taitaa sitten olla hyvin eri käsitys massablogista :D Minun tulkintaani massasta kun kuuluu 14-15v bloggaaja, joku ihku perusjärkkäri, asukuvat sarjasta huppari + farkkulegginit, paljon kuvia omasta naamasta, muumimukeista ja kynsilakkapurkeista... Ja hymiöitä tulvivaa surkeaa suomea se kaksi lausetta postauksen lopussa... :D

    VastaaPoista
  3. Noi on mun mielestä ehkä maailman söpöintä astiasarjastoa! en yleensä syty erityisemmin minkäänlaisille kupeille enkä kipoille eikä niillä oo mulle suurta merkitystä, mut noita oon kyl aina ihastellu ♥

    VastaaPoista
  4. Mulla ongelmana on enemmänkin valinnanvaikeus, maailmassa on liian monta kaunista astiasarjaa! Mutta, nää kaksi ovat ylivoimaiset suosikit (:

    VastaaPoista
  5. Ihanat astiasarjat todellakin! Mieheni ei ihan lämmennyt toivomallani tavalla siniselle Taika-astiastolle, mutta eiköhän muutama kuppi ilmesty meidänkin (tai ainakin minun!) aamujani ihastuttamaan.

    Ensimmäistä kertaa pölähdin sivuillesi. Kiva lukea ja katsoa.

    VastaaPoista
  6. Juuri aamupala-astioina nämä ovat ihanat, tulee niin hyvälle tuulelle heti aamusta. Ja kiitos paljon (:

    VastaaPoista