31. tammikuuta 2011

darling, don't give me shit.

Erehdyin lukemaan Cosmopolitania. Enkä taida tehdä sitä toiste, vaan pysyn visusti Trendin parissa. Taustoitetaan sen verran, että Cosmo päätyi minulle kun ostin kynsilakkaa, ja myyjä tuuppasi väkisin uusimman numeron mukaan. Lehti oli kannesta kanteen täynnä myötähäpeän aikaansaavaa kuraa. Oikeasti, joku toimittajantapainen tienää elantonsa kirjoittamalla tuollaista?
Tämän traumaattisen kokemukseen jälkeen alan ehkä hieman paremmin ymmärtää aivottomia robottibarbeja (eli suomeksi peruslissuja). Jos lukee tuollaista roskaa aidosta mielenkiinnosta ja tosissaan, ei muukaan aivotoiminta voi olla kovinkaan kehuttavaa... Vai haluaako joku olla eri mieltä ja kertoa, mitä mielenkiintoista lukemisen arvoista on kys. lehdestä löytänyt?

2 kommenttia:

  1. haha, en ole tainnut juuri cosmoon koskea, mutta kesällä oli pakko melkein jopa ostaa lehti, kun heilani oli kuumimmat kesämiehet -listalla :D sillä olisi ollut niin hauska kiusata rokkimiestä for ever, mutten sentään niin hullu ollut että olisin siitä maksanut. kännykällä kuva siitä jutusta ajaa saman asian :D

    VastaaPoista
  2. Hah, eiköhän Cosmon ostokin tuollaisella syyllä olisi ollut ihan hyväksyttävää :DD

    VastaaPoista