6. huhtikuuta 2012

knife party!

Wow, eilisellä Knife Partyn keikalla oli aika helvetin hyvä meno! En edes muista, milloin olen viimeksi tanssinut noin käsittämättömän fiiliksissä, jalat ovat ihan kuolleet, aijjai. Okei, normaalisti en kuuntele yhtään tuontyyppistä musiikkia, mutta livenä klubilla osuu ja uppoa oikein hyvin. Tulee sellainen todellisuuspakoinen olo, kun basso jauhaa ja valot välkkyvät, ihan epätodellista.
Huippusympaattisen Rico Tubbsin olen nähnyt aiemminkin Rikospaikalla ihan Järvenpäässä, ja se toimi kyllä isommassakin mestassa tajuttoman hyvin, vaikka Circus minun makuuni vähän sellainen "ylisiisti" olikin... Että joo, moikkamoi hämyinen indiepop ja tervetuloa dupstep-innostus? Tai sitten ei, ehkä epämääräinen musiikkimakuni voi jatkossakin sisältää ihan mitä sattuu.
Illan paras ja ainut kuva meikäläisestä, ja senkin photobombasi joku ihan ventovieras. Pukeutumisteemana taisi olla lähinnä pikkulissu, tuo kuva kun armollisesti piillottaa esim. jalassa olleet pitsiverkkosukkahousut... Veskana ikivanha pikku-Guess, bilelaukkuna tosijees, koruja teemalla joulukuusi ja tukankin kiharsin, mutta sattuneesta syystä tuolla oli niin saatanan kuuma, että hiukset pysyivät auki todella vähän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti