29. huhtikuuta 2012

dokasin eilen ja sitäkin ennen.

Kiitos Samuli Putro, kuvaat vaihteeksi viikonloppuani todella hyvin. Aika monta lempi-ihmistäni kävi eilen meillä tekemässä lisätilaa viinakaappiini, jonka tilavuuden rajallisuus on ollut ongelma jo kauan. Vanhat kunnon kotibileet, tulee baari-iltaa huomattavasti halvemmaksi, eikä kotiin nukkumaan ole pitkää matkaa.
Pojat vähän meditoivat, sitten polteltiin vesipiippua (omenanmakuinen on suosikkini!), laulettiin Singstaria (Egotripin Matkustaja on paras!), pelattiin korttia (ristiseiskaa!) ja luonnollisesti juotiin, sellaista perusmeininkiä. Oli huippukivaa, kesäistä, lämmintä, kivoja tyyppejä, kupliva, mukava humalatila.
Viinaa tosiaan erinäistä ulkomaan- ja laivamatkojen ansiosta oli vähän kertynyt, joten baarimikon leikkiminen oli varsin monipuolista: mustikkashotteja, gin toniceja, Jack & Cokea ja niin edelleen ja niin edelleen... Erityismaininta Maijan (kuvassa alla, meillä on molemmilla uudet puhelimet, joten kuvia joissa kuvataan toisiamme on aika monta... :D)  älyttömän hyville mojitoille, niin kesäistä ja raikasta!
Tänään on hyvä darra-"aamu", pekonimättöä, kunnon kahvia ja tuoremehua aamupalaksi, kämppä on kohtalaisen siistissä kunnossa, olo ei ole niin paha kuin eilisestä viinan määrästä voisi olettaa ja ulkona on upea sää ja hymyilyttää. Loppupäivän tavoitteet: 50 sivua pääsykoekirjaa ja tyhjät pullot kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti