19. huhtikuuta 2012

hiusmascara.

Vähän olen edelläkävijä, meikä on fiilistellyt pinkkejä hiustenlatvoja jo keväällä 2010 ja omasta päästäkin löytyi pinkki töyhtö viime keväänä. Tänä keväänä hyppäsin kuitenkin muotibloggaajien kelkkaan hankkimalla Isadoran Hair Mascaran. Pinkki tökötti on vähän kuin yli-iso ripsiväri, jota suditaan hiuksiin ja se lähtee pesussa pois. Kokeilumielessä huidoin sitä vähän minne sattuu, lähinnä latvoihin, ja ihan hauskaltahan tuo näyttää. Oma tukka saisi tosin olla vaaleampi ja levitys huolellisempi...

Hyvinä puolina mainittakoon, että töhnä oli todella, todella siistiä levittää - kuvassa oleva valkoinen paita on yhäkin valkoinen! Mönjä myös lähti pesussa kokonaan pois, eli ei pelkoa pysyvistä värjäytymistä. Huonoja puolia mielestäni levitysvaiheen sähellys, vaatinee harjoitusta, eikä tuote vaikuttanut hintaansa (n. 15€) nähden mitenkään erityisen riittoisalta. Menee kategoriaan "ihan kiva testata, mutta tuskin ostan toiste."
Vappukin on muuten ihan kohta, ylimääräinen vapaapäivä, jes! Ja vappukemuihin tämä möhnä kyllä sopii kuin tomusokeri tippaleivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti