17. toukokuuta 2012

lohtushoppailua: brasilialaiset muovikengät.

Paita Topshop, toppi Bikbok, farkut Weekday, kengät Melissa.
Eipä ollut erityisen hyvä fiilis aamulla lukea lehteä, siellä kun komeilivat alueen ylioppilaiden nimet listassa. Listassa, jossa ei tosiaan minun nimeäni ollut. Valmistumisesta ei vieläkään ole varmuutta, ja epätoivo alkaa iskeä. Kaikki tsemppaavat aivan ihanasti, esimerkiksi mummon kannustusviesti alkoi melkein itkettää, mutta silti turhauttaa ja surettaa.
Parin päivän takaisen lohtushoppailun saldo: Melissan sandaalit. Melissat ovat siis brasilialaisia, ympäristöystävällisesti (muistelen lukeneeni, että jossain määrin kierrätetystä muovista, mutta en löytänyt nopeasti tälle varmuutta) valmistettuja kenkiä. Ajatus muovikengistä on tietysti vähän hassu, "varmastihan ne hankaavat ja hiertävät" oli ainakin oma ensimmäinen ajatukseni. Mutta, itseltäni löytyy entuudestaan yksi korkkaripari Melissalta, ja ne ovat yllättävän mukavat jalassa, ja parin päivän käyttökokemuksella sandaaleista voi sanoa samaa. Ja onhan niissä söpöt rusetit ja kaikkea.
Topshopin ruutupaita on kirppikseltä, väsynyt naama ja räjähtänyt tukka ihan omasta takaa. Tänään on onneksi vapaapäivä, aikaa yrittää rentoutua ja illalla jääkiekkoa. Sekametelipostauksen loppuu vielä päivän jumitusbiisi, Zooey & Joseph on kyllä laittoman söpöjä. Voisi katsoa 500 days of Summerin taas vaihteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti