13. toukokuuta 2012

weekend wars.

Takana on aivan huikea viikonloppu, lauantaina oli vaihteeksi Rikospaikka-klubi Swengissä ja voi mitä menoa, ihan mielettömän kivaa! Huippumusaa ja huipputyyppejä, basso jauhoi ja tanssittua tuli oikein huolella, ja vähän pussailtuakin, hah. Tämän kokoisessa kaupungissa piirit ovat tosin aika pienet, mutta ei voi mitään...

Tänään suunnattiin kaveriporukalla jonnekin Tuusulan perukoille jonkinlaisen kosken rannalle. Virallinen tekosyy luontoretkeen olivat eräät pari viikkoa sitten olleet synttärit. Grillailtiin ja hengailtiin, ja vaikka en todellakaan ole mikään tervehenkinen ja reipas ulkoilmaihminen, oli tosi mukavaa :))
Päällä oli yksi viime aikaisista kirppislöydöistä, Acnen paita, joka on edestä ohutta puuvillaa ja selkä puolestaan on läpikuultavaa silkkiä. Käytännöllinen ja tavallaan arkinen peruspusero, mutta kuitenkin siinä on jokin juju, mistä tykkään. Ja mitä olisikaan kliseinen rättiblogi ilman iPhonella otettuja peilikuvia, Pixlr-o-matic -muokkauksia ja Marc Jacobsin Daisya...? 
Takki CTRL, paita Acne, shortsit Cheap Monday, lasit Ray Ban, reppu Fjällräven, kengät Converse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti