20. toukokuuta 2012

syksy on paras vuodenaika kuolla...

...mutta kesä on paras vuodenaika elää. 

Kaikessa satunnaisuudessaan aivan mahtava viikonloppu. Perjantaina töiden jälkeen onnistuin lukitsemaan itseni kotoa ulos, taidokasta. Ei siinä muuten mitään, mutta lähimmät avaimet olivat mutsin mukana Lahden lähellä. Ei auttanut kuin ajaa pari tuntia suuntaansa. Kiitos Drive -leffan, pystyi idioottimaisen edestakaisin-autoilun ja bensantuhlauksen muuttamaan mielessään spontaaniksi yhden hengen road tripiksi. Asenteenmuutos auttoi, lauloin suomipopin mukana ja kaahailin tyhjällä moottoritiellä, aika kivaa oikeastaan. 
Parin tunnin autolenkin jälkeen jatkoin vielä kaverin kotibileisiin, sieltä toisiin kemuihin ja lopulta kolmen aikaan kotiin. En tuntenut niistä porukoista juuri ketään, eivätkä olleet sen tyyppistä väkeä, johon haluaisin lähemmin tutustuakaan, mutta olipahan vaihtelua tavallisesta. Lauantain duunipäivä oli varsinainen kärsimysnäytelmä, karma selkeästi iski takaisin, kun helvetillisen väsymyksen kruunasivat todella vihaiset asiakkaat ja päälleni hajosi mm. kaljatölkki sekä jogurttipurkki. Asiakaspalvelutyön huippuhetkistä voisin joskus kirjoittaa romaaninpuolikkaan, sen verran persoonallista jengiä käy meillä kaupassa...
Kamalan työpäivän jälkeen otin pitkän, kuuman suihkun ja "oho nukahdin sohvalle pariksi tunniksi"- tyyppiset päiväunet, joiden jälkeen mieliala ja virkeystila kohosivat tuntuvasti. Siiderit ja Garagea (on muuten älyttömän hyvää!) messiin, ja puistoon piknikille. Piknik-seurana Keski-Uudenmaan Vihreät Nuoret ja Opiskelijat -jengiä eli tuttavallisemmin kurvilaisia. Kurvin jutuistakin pitää kirjoitella joskus lisää, meikän mielenkiinto poliittista vaikuttamista kohtaan on vaihteeksi huipussaan.
Puistossa aloittelun jälkeen ilta jatkui "yllättäen" vakkari-baari Swengissä, siellä oli ohjelmassa punk-ilta ja soittamassa mm. The B And The Band, jota fiilistelinkin jo joskus aiemmin. Oli ensimmäinen kerta, kun onnistuttiin näkemään bändiltä ihan kokonainen keikka, meno oli tälläkin kertaa oikein jees. Energistä räminää, jonka tahdissa kelpaa heilua. Muutkin bändit olivat ihan hauskoja, vaikka en niistä aiemmin ollut kuullutkaan.

Tämä sunnuntaiaamu on lähtenyt leppoisan hitaasti ja edessä parin päivän vapaat, eli hyvä fiilis toivon mukaan jatkuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti