12. kesäkuuta 2012

helsinki-päivä.

Yksi loistavan laiska lomapäivä lisää, kyllä kelpaa. Aamupäivän lorvailun jälkeen suunnattiin stadiin, viettämään Helsinki-päivää. Itse tahdoin tietenkin nähdä Herra Ylppö & Ihmiset Radio Aallon konsertissa, joten jäätelöä ja shoppailua sisältäneiden mutkien jälkeen suunnattiin Kaisaniemen puistoon. Ylppö veti lyhyen ja jotenkin vähän kylmäksi jättäneen keikan. Tai siis, ainahan sitä on kiva katsoa ja kuunnella, mutta toimii huomattavasti paremmin pienemmässä tilassa tai festarilavalla, kuin koko perheen yleisötapahtumassa...
Ylpön jälkeen mentiin Espan lavalle, jossa esiintyi ihana, ihana French Films. Yleisöstä löytyi monta tuttua naamaa, ja bändi veti hyvin. Taas kerran suosittelen tutustumaan yhtyeeseen, jos ei ole aiemmin tullut kuunneltua :) 
Toisin kuin viime viikolla, jäivät tiistaikännit tällä kertaa väliin, ja suuntasin kiltisti kotiin. Päivän rätitkin tuli ikuistettua viehättävästi naapurin roskakatoksen edessä, ah mitä glamouria. Ylitin sentään itseni löytämällä kaapista edes yhdet ehjät sukkahousut.
Jakku Whyred/2ndhand, shortsit Cheap Monday, paita Ylppö-fanipaita, Converset & Fjällräven tuskin kaipaavat esittelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti