20. kesäkuuta 2012

keskiviikko kiasmassa.

Käytiin parin kaverin kanssa Kiasmassa tänään! Olen suunnitellut sinne menemistä jo iät ja ajat, ja viimeisen virallisen kesälomapäivä oli sitten oivallinen tilaisuus tämän suunnitelman toteuttamiseen, ja arki-iltapäivänä siellä ei paljon porukkaa ollutkaan. Musiikkiaiheinen näyttely oli kai juuri loppunut, mutta sarjisjututkin kiinnostivat kyllä. Kohdassa, jossa sai itse piirtää strippejä, Sara taiteili tilannekatsauksen yllä olevan kuvan otosta :) Kameralla tuli leikittyä muutenkin aika paljon, mutta olen edelleen ihan tunari sen kanssa...
Jostain syystä ylläolevan kuvan väitettiin sopivan minulle, ei ehkä mökkiviikonlopun jälkeen ole varaa kommentoida mitään. Alla Occupy-aiheisia kylttijäljitelmiä, pikkukuvissa oli siis alkuperäiset kyltit mielenosoituksista.
Katja Tukiaisen juttuja olen joskus aiemminkin nähnyt jossakin, ja pinkki yksisarvissarjakuvatila oli ihan tajuton. Korkea tila, vaaleanpunaisia lamppuja ja vinoneliönmallisista jättiruuduista koostuva sarjakuva, todella hieno ja suloinen.

Elämäni ensimmäinen ihan oikea palkallinen kesäloma alkaa nyt olemaan ohi. Pari viikkoa tuntui paljon pidemmältä ajalta ja ehdin tekemään paljon kaikkea kivaa ja ennen kaikkea rentoutua kunnolla. Yliopistohaun tulokset ja kaikki epämääräiset tulevaisuusahdistukset vähän yrittävät kummitella takaraivossa, mutta ei niille vielä voi tehdä mitään. Vielä tämä kesä on aikaa keikkua tällaisessa omituisessa välitilassa, tunnetta on vaikea selittää... Tavallaan kaikki on ennallaan, samaa vanhaa ja tuttua. Ja sitten taas tavallaan kuitenkin on sellainen olo, että kaikki on muuttumassa, että itse on kehittynyt, päässyt eteenpäin, valmistautumassa johonkin uuteen... Vielä kun tietäisi, mihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti