11. kesäkuuta 2012

kesäeläimiä.

Olen viettänyt viimeisen viikon Marimekon raitapaidassa ja farkkushortseissa. Yksi päivä oli päällä raitapaita ja hame. Kesäloma on selkeästi ollut varsin kelvollinen, sillä olen useamman kerran unohtanut, mikä viikonpäivä on meneillään. Mitään ihmeellistä en ole tehnyt, lähinnä hengaillut kaveriporukalla ja syönyt liikaa jäätelöä. Ja leikkinyt uudella kameralla erinäisiä elukoita kuvaten, vapaaehtoisiksi malleiksi suostuivat leppäkerttu ja kaverin ihana punaturkkinen koira.
Perjantai-iltana ajoin maalle, jonne tuttava muutti hevosineen, mentiin sinne orjatyövoimaksi purkamaan muuttokuormaa. Ponitytön kesään kuuluu aivan ehdottomasti kiitolaukka pitkin vihreää niittyä auringon laskussa, mikään ei ole parempaa. Kuvassa ratsastaa tosin kaverini, kyseinen onnenmyyrä saa oman hevosen tähän lähistölle. Pitää ehdottomasti ottaa tilanteesta ilo irti ja raahautua useammin tallille, kun pelkkä hevosen tuoksun hengittäminen saa olon tuntumaan kevyeltä ja onnelliselta.
Kuvassa kovin viattomalta näyttävä staffin ja porsaan risteytymä piti meikäläisen varsin tehokkaasti hereillä koko yön tunkemalla kylmän perunanenänsä aivan naamaan kiinni. Valmiiksi univelkaisena laahustin vielä lauantai-illaksi viihteelle, huhhuh. Onneksi on lomaa, saa huoletta nukkua pitkälle iltapäivään.

1 kommentti:

  1. Ihan kiva blogi, mielestäni hevosen kuvia saisi olla enemmän, mutta ei millään pahalla!

    VastaaPoista