7. kesäkuuta 2012

testing 1-2-3.

Siinä se nyt on, uusi paras ystäväni: järjestelmäkamera. Kuvanlaatu tällä tontilla saattaa siis asteittain parantua, kunhan pääsen noloista peilikuvista yli ja opettelen oikeasti käyttämään tuota ;) (Kukaan ei varmaan halua kuulla minun saarnaani aiheesta "ai faijasi osti sulle kalliin järkkärin, ai sä kuvaat peilin kautta automaattiasetuksilla?"....) 
Mutta joo. On se vaan ihana, läheltä ja kaukaa, pimeässä ja valoisassa. Yläkuvassa testaan itselaukaisijaa aina yhtä skarpin näköisenä (ja on tuo huonekin aika siisti), alakuvassa pelataan bilistä poikien kanssa, siitä spontaanit tiistaikännit jatkuivatkin sitten paikallisen räkälän karaoke-iltaan, huhhuh. Itsehän en siis laula julkisella paikalla, mutta muiden esityksiä kelpasi kuunnella.
Kesäloma on kyllä ihanaa luksusta, pari autuasta viikkoa tekemättä yhtään mitään. Pääsykokeetkin (Tampereen yliopisto, hallintotiede) olivat ja menivät, ja melko huonosti menivätkin. Olen tässä alkanut asennoitua välivuotta kohtaan, mm. vuokra-asuntoja selailemalla... Katsotaan, katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti