18. kesäkuuta 2012

vanha ja raihnainen.

Mökkireissu oli varsin mahtava ja koko porukka selvisi hyttysen puremia lukuunottamatta jotakuinkin vauriotta kotiin. Tänään meikä täyttikin sitten 19v. ja varsin kostea viikonloppu jatkui vielä pienellä baarihengauksella lähinnä tyttöporukalla. Näiden neitien kanssa kelpasi höpötellä, huomenna mennään varmaankin brunssintapaiselle heti aamusta.
Synttärijuttujen lisäksi tänään oli huippujännä päivä muutenkin, kävin stadissa ja superlahjakas Anna Äärelä otti mun ylioppilaskuvani. En ole maailman luontevin valokuvissaposeeraaja, mutta kuvaustilanne oli suorastaan mukava ja hauska, ja odotan innolla lopputulosta :) Tulee varmasti persoonallisempaa jälkeä, kuin omalla takapihalla tai tavallisessa valokuvausstudiossa kököttäessä.

Kuvien ottamisen lisäksi stockamummoilin (Stockmannin asiakaspalvelulle miljoona peukkua, metsästin yhtä juttua tädilleni, ja useampi myyjä auttoi todella ystävällisesti :) ) ja tein pahan virheen eksyessäni Weekdayn ja Monkin aleihin. Sieltä lähti mukaan vaikka mitä, mm. alakuvan farkkushortsit ja pari toppia...
 Farkut & toppi Weekday, kengät Palestiinasta, huivi Pieces, kassi Lapko-fanikamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti