27. kesäkuuta 2012

lonkkari-intoilua.

Siinä se nyt on, ja tajuttoman hieno onkin!

Lauta löytyi tosiaan huuto.netistä ja kävin juhannuksena hakemassa sen Jyväskylästä. Ei ollut varsinaisesti halpa, mutta toisaalta tuli edullisemmaksi, kuin uuden osto. Lisäksi tuo on kuitenkin todella laadukas kapistus, jolla kelpaa treenailla. Malliltaan Landyatchz Maple Wedgeflex, jos nyt jollekin sanoo jotain (ei minulle ainakaan, mutta asiaan vihkityneempi kaveri vakuutti sen olevan loistolaite...).
Ja tyyli ennen kaikkea, myös lautaillessa ;) Toppi on alelöytö Weekdaysta, ohuenohutta kangasta ja kirkuvan oranssinpunainen, tykkään. Tuubihuivi yrittää pitää juhannusflunssan kurissa, huonolla menestyksellä. Äidin Palestiinasta tuomaan (paikallista käsityötä!) pikkulaukkuun menee puhelin ja avaimet, enempää - tai helpommin särkyvämpää - omaisuutta en uskalla laudan kanssa pitää mukana. Marimekko-Converset saivat uuden uran skeittikenkinä, pitäisi varmaan hankkia kunnolliset Vansit siihen tarkoitukseen...
Ja tärkeimpänä SUOJAT. Yhdistelmä minun surkea tasapainoni + jotakin pyörillä liikkuvaa on sen verran riskialtis, että ennakkoon varautuminen on ehdottoman tarpeellista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti