1. kesäkuuta 2012

pariisin kevät @ espan puisto.

Yo-juhlien järjestäminen on ihan kamalaa, olen varmaan ihan kamala ihminen, mutta perinteet ja pönötys eivät voisi vähempää kiinnostaa. Rakas äitini on kuitenkin päättänyt järjestää perinteiset pönötysjuhlat, eli jotakuinkin kaikki asiat tapahtuvat tismalleen päinvastoin, kuin itse haluaisin. Perhesovun rakoillessa katsoin eilen parhaaksi paeta siivoushelvettiä Helsinkiin, Espan puistossa esiintyi iki-ihana Pariisin Kevät ilmaiskeikalla, lämmittelijänä virolainen Ewert & The Two Dragons. Molemmat bändit, varsinkin PK, olivat aaaaaivan huippukivoja :)) Sää oli hieman kolea, mutta fiilis ihanan lämmin: tästä taas lähtee kunnon keikkakesä, loma ja kaikkea muuta huippua.
Alun perin olin jo lähdössä yksin liikkeelle, mutta kaverini Anni onneksi ilmestyi viime hetkellä seuraksi :)) Keikan jälkeen törmäsin yhteen tuttuun, oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumiset. Koska tiedossa oli aikaisia aamuherätyksiä, jätettiin Annin kanssa rajummat jatkot väliin, latte ja juustokakku toimivat viileän ulkoilman jälkeen kivasti.
Kohta lähdenkin taas kerran stadiin päin, onhan ne Lapkon levynjulkkarit nähtävä, vaikka kuinka olisi yo-juhlaa huomenna ohjelmassa.... Tavastialle siis, ja huomenna typeriä sukulaisia ja pahaa kakkua oikein koko rahalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti